top of page

Handbal is een sport die het beste in de jeugd en de volwassenen naar boven kan brengen.

Daarnaast is handbalclub bij uitstek een ontmoetingsplaats, waar mensen met een gemeenschappelijke interesse, contacten kunnen leggen en vrienden kunnen maken.

 

Hamont heeft al meer dan 25 jaar een handbalclub. De club die, in april 1988 door hamontenaren opgericht is, en nog steeds geleid wordt, met als doelstelling om, door sportieve prestaties, de stad Hamont in de kijker te zetten.

 

Handbal is een passie …

 

Wij, als HC HADES Hamont, geloven zeer sterk in een sociaal project waarin handbal een ontmoetingsplaats kan en moet zijn voor onze jeugd, hun ouders, familieleden, vrienden en kennissen. Deze groep mensen maakt van een club een vereniging , en die vereniging moet altijd belangrijker blijven dan het individu.

 

Deze boodschap is in de sport de laatste jaren een beetje op de achtergrond geraakt, en we stellen vast dat er in veel sportclubs nog maar weinig binding is met de achterban.

 

Wij willen een HC HADES Hamont neerzetten dat voor, door en met de handballiefhebber zijn bestaansrecht heeft en die zo hoog mogelijk gaat spelen in de Belgische handbalcompetitie. Een club waar de jeugd volop zijn kansen krijgt om straks deel uit te maken van een heren- en op termijn een damesploeg.

MISSIE

bottom of page